Case de marcat fiscale, imprimante fiscale, cantare electronice, taximetre fiscale


 • DATECS MP55B DATECS MP55B

  Doar 720 RON (plus 5.95 RON taxa verde)
 • DATECS DP50D DATECS DP50D

  Doar 700 RON (plus 5.95 RON taxa verde)
 • Instruire si fiscalizare gratuita GRATUIT

  Instruirea personalului si fiscalizarea casei de marcat.
  Consultanta pentru cuplarea caselor de marcat fiscale la diferite programe de gestiune si contabilitate.
 • Sisteme fiscale restaurante si supermarket SISTEME FISCALE

  Pentru restaurante si supermarket-uri
 • Noul sediu INISERV Sediul INISERV

  Va asteptam la sediul nostru din Bd. Primaverii nr. 23

SC ECRSEV IASI SRL (fosta SC INITA SERVICE SRL)este o companie privata cu mare exeprienta in domeniul echipamentelor fiscale (case de marcat fiscale, imprimante fiscale, cantare electronice, taximetre fiscale, masini de numarat bani, software specializat).

 

Datorita profesionalismului personalului nostru dar si promptitudinii livarilor si interventiilor service, colaborarea cu firma noastra va va conferi un avantaj important in fata concurentei.

 

Firma SC ECRSERV IASI SRL implineste 12 de activitate si isi reuneste toate produsele si serviciile sub marca inregistrata (M111466/2010) INITASERV.

 

SC ECRSERV IASI SRL , infiintata in anul 2003, va sta la dispozitie cu o gama completa de servicii in domeniul echipamentelor fiscale, cantarelor electronice, calculatoarelor, cititoarelor de coduri de bare, imprimantelor si a altor periferice integrabile in sistemele fiscale. Va oferim cele mai noi versiuni ale programelor specializate care administreaza functionarea echipamentelor comercializate de firma noastra si consultanta GRATUITA privind integrarea acestora in orice program de gestiune.

 

Firma SC ECRSERV IASI SRL este distribuitor autorizat de programe de gestiune si contabilitate care se adreseaza cerintelor de informatizare ale firmelor mici, mijlocii, mari si pentru orice domeniu de activitate.

Nu ezitati sa ne contactati pentru livrari imediate sau detalii suplimentare.
Garantam un raport bun pret/calitate pe piata de echipamente fiscale si cantare electronice.
Experienta noastra precum si sistemul de management al calitatii conform cerintelor standardului ISO 9001 sunt o garantie a serviciilor si produselor oferite clientilor nostri:promptitudine si profesionalism in relatiile cu clientii = reclama favorabila.

 

Solutia fiscala este garantia respectarii legalitatii